Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Business Gifts

Goede relaties, getalenteerde medewerkers en tevreden klanten zijn noodzakelijk om succesvol zaken te doen, daarvan hoeven wij u vast niet te overtuigen. En hoe kan u uw zakenrelaties en medewerkers beter bedanken dan met een origineel geschenk?

Onze medewerkers verzorgen graag uw relatiegeschenken, ook voor de dames uiteraard. Stuk voor stuk exclusieve cadeaus die uw appreciatie uitdrukken, het belang van de relatie onderstrepen of uw medewerkers op wolkjes doen lopen. Vindt u niet wat u zoekt of heeft u specifieke wensen? Stuur ons dan zeker een mailtje en we werken een voorstel op maat uit, binnen uw budget en verwachtingen. At your service!

Bent u op zoek naar een gepersonaliseerd cadeau? Op vraag van onze klanten hebben we een GINtastisch relatiegeschenk ontwikkeld waarmee u uw relaties, klanten en medewerkers op een persoonlijke en originele manier kan bedanken. Samen met het gerenommeerde ‘Belgian Spirits Company’ ontwikkelden we de bijzonder lekkere VOLEF gin waarmee we luxueuze gin tonic geschenkpakketten samenstellen. Het etiket van de fles kan volledig volgens uw (huis)stijl gepersonaliseerd worden met uw eigen boodschap en bedrijfslogo. Gegarandeerd een memorabel cadeau! Bovendien aan een zeer interessante prijs. Meer info op onze website ExclusiveBusinessGifts.com.

Stel een Aflopende Directie in
27 Artikel(en)
Loading ...Load More ...
Stel een Aflopende Directie in
27 Artikel(en)