Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Artek A110 Hand Grenade

€ 349,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Alvar Aalto ontwierp de A110 plafondlamp, speelse handgranaat genaamd, in 1952. De schoonheid van de lamp zit ‘m in de uiterst eenvoudige vorm. 


De lamp wordt gevormd door twee cilinders, de ene binnen de andere, en het licht wordt naar boven gereflecteerd daar waar de twee cilinders met elkaar verbonden zijn. Een leuk detail: de lamp heeft een geperforeerde koperen ring waardoor het licht wordt verspreid en naar beneden wordt weerspiegeld. Zoals vele andere lampen ontworpen door Aalto, kan ook de Handgranaat in een groep worden opgehangen.

Merk Artek
Levertermijn 1-2 werkdagen
Verzendingskosten Verzending is gratis voor bestellingen boven 75 Euro. Voor aankopen onder dit bedrag worden minimale verzendkosten aangerekend. Meer info.
Retour Niet tevreden van uw aankoop? Geen probleem. Even goede vrienden. Stuur de product(en) binnen de 14 kalenderdagen in originele staat terug en het aankoopbedrag wordt onmiddellijk teruggestort. Meer info.
Gift Wrapping Service
gift wrapping service

Luxury For Men zorgt ervoor dat jij hét cadeau van de avond schenkt en daarbij hoort een mooie verpakking. Daarom leveren wij je aankoop altijd in een mooie Luxury For Men geschenktas. Ook als het gewoon een cadeau voor jezelf is. At your service!

Anderen bekeken ook