Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Artek A338 Bilberry lamp

€ 349,00

Beschikbaarheid: In voorraad

De kleine, schattige, maar karaktervolle Bosbeslamp is verrassend modern met haar asymmetrische en unieke vorm en is een creatie van designer Alvar Aalto uit 1950. (ja, de ontwerper van de wereldberoemde Aalto vaas)


Ze werd oorspronkelijk ontworpen voor het huis van de gerenommeerde Franse galeriehouder Louis Carre, La Maison Carre. Daar bewees Blauwe bosbes dat ze bijzonder geschikt is als spotlight, alleen of in groep. 

Merk Artek
Levertermijn 1-2 werkdagen
Verzendingskosten Verzending is gratis voor bestellingen boven 75 Euro. Voor aankopen onder dit bedrag worden minimale verzendkosten aangerekend. Meer info.
Retour Niet tevreden van uw aankoop? Geen probleem. Even goede vrienden. Stuur de product(en) binnen de 14 kalenderdagen in originele staat terug en het aankoopbedrag wordt onmiddellijk teruggestort. Meer info.
Gift Wrapping Service
gift wrapping service

Luxury For Men zorgt ervoor dat jij hét cadeau van de avond schenkt en daarbij hoort een mooie verpakking. Daarom leveren wij je aankoop altijd in een mooie Luxury For Men geschenktas. Ook als het gewoon een cadeau voor jezelf is. At your service!

Anderen bekeken ook