Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Death's Door 2005 Gin - 0,75L

€ 52,95

Beschikbaarheid: Uit voorraad

Eenvoudig Amerikaans recept, zuivere smaak.


Niets lugubers aan zijn naam. Death's Door verwijst naar de smalle straat tussen Washington Island in Lake Michigan en het schiereiland Door County, Wisconsin. Men koos er bewust voor de naam van de gin te verbinden aan zijn geboortestreek. Alle ingrediënten worden immers in de onmiddellijke buurt geproduceerd. "Committed to working with local farmers."


Death’s Door bewijst dat je met weinig ingrediënten toch een uitstekende gin kan maken: jeneverbes, koriander en venkelzaad. Omdat men ervoor koos zo weinig mogelijk botanicals te gebruiken heeft men een perfecte controle over het stookproces. De weinig complexe bereiding doet geen afbreuk aan zijn rijk palet. Deaths's Door is terecht één van de favoriete gins van bekende cocktailmakers wereldwijd.

Merk Death's Door
Volume 0,75 L
Alcohol % 47%
Levertermijn 1-2 werkdagen
Verzendingskosten Verzending is gratis voor bestellingen boven 75 Euro. Voor aankopen onder dit bedrag worden minimale verzendkosten aangerekend. Meer info.
Retour Niet tevreden van uw aankoop? Geen probleem. Even goede vrienden. Stuur de product(en) binnen de 14 kalenderdagen in originele staat terug en het aankoopbedrag wordt onmiddellijk teruggestort. Meer info.
Gift Wrapping Service
gift wrapping service

Luxury For Men zorgt ervoor dat jij hét cadeau van de avond schenkt en daarbij hoort een mooie verpakking. Daarom leveren wij je aankoop altijd in een mooie Luxury For Men geschenktas. Ook als het gewoon een cadeau voor jezelf is. At your service!