Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Delamain - Extra de Grande Champagne Cognac - Carafe 0,7L

€ 232,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Oud en wijs. De beste blend uit de Delamain stal.

Delamain Extra is een diepe, rijpe cognac met een breed boeket. Het is zo'n Cognac waar je van kan blijven genieten. Zowel de geur - sorry: neus - als de smaak blijven boeien. De smaak is vol, diep volwassen en met een zachte maar complexe fruitigheid. Ouder dan Pale & Dry XO en Vesper. Enkel voor de speciale gelegenheden. Daar zorgt ook zijn vormgeving voor. De Extra de Grande Champagne is gebotteld in een originele karaf, speciaal ontworpen en geblazen voor Delamain. Het schild op de karaf, is afkomstig van een originele plaat gemaakt door Henry Delamain in 1762, ter gelegenheid van het huwelijk van zijn neef.

Blend van Druiven: voornamelijk Ugni Blanc en enkele complementaire variëteiten.
Merk Delamain
Volume 0,70 L
Alcohol % 40%
Levertermijn 1-2 werkdagen
Verzendingskosten Verzending is gratis voor bestellingen boven 75 Euro. Voor aankopen onder dit bedrag worden minimale verzendkosten aangerekend. Meer info.
Retour Niet tevreden van uw aankoop? Geen probleem. Even goede vrienden. Stuur de product(en) binnen de 14 kalenderdagen in originele staat terug en het aankoopbedrag wordt onmiddellijk teruggestort. Meer info.
Gift Wrapping Service
gift wrapping service

Luxury For Men zorgt ervoor dat jij hét cadeau van de avond schenkt en daarbij hoort een mooie verpakking. Daarom leveren wij je aankoop altijd in een mooie Luxury For Men geschenktas. Ook als het gewoon een cadeau voor jezelf is. At your service!

Anderen bekeken ook