Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Fentimans Tonic - 0,125L

Normale prijs: € 1,39

Speciale prijs: € 1,19

Beschikbaarheid: In voorraad

Kleine sprankelende klasbak.

Fentimans Tonic Water is een tonic apart. Het kleine flesje straalt klasse, stijl maar vooral authenticiteit uit. In tegenstelling tot andere tonics, komt Fentimans Tonic Waters in flesjes van 125 ml, de ideale inhoud voor een geslaagde gin tonic.

Ook Fentimans wordt gemaakt van 100 % natuurlijke ingrediënten, voornamelijk sinaasappels uit Sorrento en limoenschillen.

De neus is kruidig met een grote dosis citroengras. Hij is minder zoet en meer koolzuurhoudend dan andere tonics en leent zich bij kruidige ginsoorten als Gin Mare.
Kenners tip: de Fentimans is subliem in een Gin Fizz.
Merk Fentimans
Volume 0,125 L
Levertermijn 1-2 werkdagen
Verzendingskosten Verzending is gratis voor bestellingen boven 75 Euro. Voor aankopen onder dit bedrag worden minimale verzendkosten aangerekend. Meer info.
Retour Niet tevreden van uw aankoop? Geen probleem. Even goede vrienden. Stuur de product(en) binnen de 14 kalenderdagen in originele staat terug en het aankoopbedrag wordt onmiddellijk teruggestort. Meer info.
Gift Wrapping Service
gift wrapping service

Luxury For Men zorgt ervoor dat jij hét cadeau van de avond schenkt en daarbij hoort een mooie verpakking. Daarom leveren wij je aankoop altijd in een mooie Luxury For Men geschenktas. Ook als het gewoon een cadeau voor jezelf is. At your service!