Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Fromanteel horlogeband

€ 65,00

Beschikbaarheid: In voorraad

De horloges van Fromanteel worden ontworpen in Amsterdam en volgens de wetten van de 'Swiss Made' kunst gemaakt in Zwitserland. Een eerbetoon aan een eeuwenoude traditie en ambacht van de familie Fromanteel (est. 1660).


De polsbanden zijn gemaakt van hoogwaardig leer (of een combinatie van leer en textiel voor de canvas-look) die door de speciale sluiting makkelijk te verwisselen zijn. Je kan je horloge dus een totaal andere look geven door een extra polsbandje aan te schaffen.


* Vereiste velden

€ 65,00
Merk Fromanteel
Levertermijn 1-2 werkdagen
Verzendingskosten Verzending is gratis voor bestellingen boven 75 Euro. Voor aankopen onder dit bedrag worden minimale verzendkosten aangerekend. Meer info.
Retour Niet tevreden van uw aankoop? Geen probleem. Even goede vrienden. Stuur de product(en) binnen de 14 kalenderdagen in originele staat terug en het aankoopbedrag wordt onmiddellijk teruggestort. Meer info.
Gift Wrapping Service
gift wrapping service

Luxury For Men zorgt ervoor dat jij hét cadeau van de avond schenkt en daarbij hoort een mooie verpakking. Daarom leveren wij je aankoop altijd in een mooie Luxury For Men geschenktas. Ook als het gewoon een cadeau voor jezelf is. At your service!