Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Gin-Tonic - The Miniatures Tasting Set

Normale prijs: € 44,80

Speciale prijs: € 39,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Taste it, mix it, drink it, love it! Een Gin Tonic tasting pack in de ware zin van het woord - proef verschillende gins en tonics en kies jouw favoriete combinatie!

Met dit Gin-Tonic Mini Essentials Pack ontdek je verschillende gins en tonics. Combineer ze naargelang je humeur of de gelegenheid en creëer elke keer weer iets nieuws.
Met Strange Donkey, Monkey 47, Hendrick's Gin en HVEN Organic Gin heeft dit Mini Essentials Pack 4 krachtige gins in huis. In combinatie met de 3 Premium Mixers van Schweppes krijg je meteen tal van combinatiemogelijkheden. De Vin Bouquet lepel en 2 Libbey Hobstar tumblers maken dit Gin-Tonic Mini Essentials Pack compleet.

Strange Donkey is een onconventionele maar krachtige mix van citrusvruchten van de verschillende continenten en lokale Antwerpse botanicals. Een verfijnde gin die barst van de smaak en al je zintuigen prikkelt, zelfs het zesde.

De Monkey 47 gin werd geïnspireerd op traditionele Britse Gin-recepten en werd grotendeels aangevuld met lokale botanicals uit het Zwarte woud.

Hendrick's Gin wordt met de hand gebrouwd door het Schotse William Grant & Sons. Kenmerkend zijn de bruine glazen apothekersflessen die zorgen voor een authentieke look. Bij de productie maakt men onder andere gebruik van Belgische komkommers.

HVEN Organic Gin is een handgemaakte gin van het Zweedse eiland Hven, gelegen tussen Denemarken en Zweden. Het is een biologische gin gemaakt van tarwe die eerst wordt gedistilleerd in een potstill om nadien te rijpen op eikenhouten vaten. Als botanicals gebruikt men jeneverbes, paradijszaad, citrus, Sechuan peper, anijs en peper uit Guinea.

Merk Luxury For Men
Alcohol % Strange Donkey: 40%
Monkey 47: 47%
Hendrick's Gin: 41,4%
HVEN Organic Gin: 40%
Samenstelling Strange Donkey (10cl)
Monkey 47 (5cl)
Hendrick's Gin (5cl)
HVEN Organic Gin (10cl)
2 x Schweppes Pink Pepper tonic - 0,2 L
2 x Schweppes Lavender tonic - 0,2 L
2 x Schweppes original tonic - 0,2 L
Vin Bouquet bar spoon
2 Libbey Hobstar tumblers
Levertermijn 1-2 werkdagen
Verzendingskosten Verzending is gratis voor bestellingen boven 75 Euro. Voor aankopen onder dit bedrag worden minimale verzendkosten aangerekend. Meer info.
Retour Niet tevreden van uw aankoop? Geen probleem. Even goede vrienden. Stuur uw product(en) binnen de 14 kalenderdagen in originele staat terug en het aankoopbedrag wordt onmiddellijk teruggestort. Meer info.
Gift Wrapping Service
gift wrapping service

Luxury For Men zorgt ervoor dat jij hét cadeau van de avond schenkt en daarbij hoort een mooie verpakking. Daarom leveren wij je aankoop altijd in een mooie Luxury For Men geschenktas. Ook als het gewoon een cadeau voor jezelf is. At your service!

Anderen bekeken ook