Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Hay Don't Leave Me bijzettafel - large

€ 219,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Verlaat me niet. Neem me mee. Een bijzettafel die je nooit hoeft te missen. Weer een originele creatie van Thomas Bentzen voor de fabricant van Deense meubelen Hay. Met het handvat aan de bovenzijde van dit DLM bijzettafeltje kunt u een kopje koffie en de tafel meenemen wanneer u zich verplaatst in huis of op het terras. Deze nomade is er ook als u wil genieten van een ontbijt op bed.


De structuur zorgt voor een perfecte balans tijdens het transport. Een praktisch en esthetisch alternatief voor de vaak zware en moeilijk te verplaatsen tafels, een leuk bijzettafel voor het moderne leven.

* Vereiste velden

€ 219,00
Merk Hay
Levertermijn 1-2 werkdagen
Verzendingskosten Verzending is gratis voor bestellingen boven 75 Euro. Voor aankopen onder dit bedrag worden minimale verzendkosten aangerekend. Meer info.
Retour Niet tevreden van uw aankoop? Geen probleem. Even goede vrienden. Stuur de product(en) binnen de 14 kalenderdagen in originele staat terug en het aankoopbedrag wordt onmiddellijk teruggestort. Meer info.
Gift Wrapping Service
gift wrapping service

Luxury For Men zorgt ervoor dat jij hét cadeau van de avond schenkt en daarbij hoort een mooie verpakking. Daarom leveren wij je aankoop altijd in een mooie Luxury For Men geschenktas. Ook als het gewoon een cadeau voor jezelf is. At your service!