Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Hay Ray loungestoel

€ 1.099,00

Beschikbaarheid: In voorraad

De Ray Swivel Base is de eerste lounge chair die Jakob Wagner heeft gemaakt en werd meteen in productie genomen door Hay.Wagner liet zich inspireren door een rog en daardoor heeft de Ray Swivel Base een elegante en natuurlijke vorm. Net als zijn naamgenoot is Ray Swivel Base ook breder in het midden en wordt hij slanker naar de vleugelpunten toe. Op deze manier krijgt Ray Swivel Base ook zijn comfort en zijn uitstraling, de stoel laat toe om een tijdschrift naast je te leggen of je benen op te trekken.

Deze loungestoel is in meerdere kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar. Stuur ons een mailtje voor meer informatie.
Merk Hay
Levertermijn 1-2 werkdagen
Verzendingskosten Verzending is gratis voor bestellingen boven 75 Euro. Voor aankopen onder dit bedrag worden minimale verzendkosten aangerekend. Meer info.
Retour Niet tevreden van uw aankoop? Geen probleem. Even goede vrienden. Stuur de product(en) binnen de 14 kalenderdagen in originele staat terug en het aankoopbedrag wordt onmiddellijk teruggestort. Meer info.
Gift Wrapping Service
gift wrapping service

Luxury For Men zorgt ervoor dat jij hét cadeau van de avond schenkt en daarbij hoort een mooie verpakking. Daarom leveren wij je aankoop altijd in een mooie Luxury For Men geschenktas. Ook als het gewoon een cadeau voor jezelf is. At your service!

Anderen bekeken ook