Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Hendrick's Gin - 0,7L

Normale prijs: € 37,95

Speciale prijs: € 36,00

Beschikbaarheid: In voorraad

De populairste onder de gins. En terecht.

De in apotheekflessen gebottelde Hendrick's gin is immens populair. De toevoeging van het obligate schijfje komkommer is een fijne gimmick.

Nochtans, dat doen ze niet zomaar. Hendrick’s Gin kan niet onmiddellijk beschouwd worden als een doorsnee gin, ondanks het feit dat hij beschikt over klassieke ingrediënten waaronder jeneverbessen, engelwortel, koriander en sinaasappelschillen. Hij wordt steevast op smaak gebracht toevoeging van de Bulgaarse roos of door stukjes komkommer.

Een unieke en rijke smaak is het resultaat. Een frisse cocktail die het klassieke Londense dry gin recept een stukje hoger tilt.

Merk Hendrick's
Volume 0,7 L
Alcohol % 44%
Levertermijn 1-2 werkdagen
Verzendingskosten Verzending is gratis voor bestellingen boven 75 Euro. Voor aankopen onder dit bedrag worden minimale verzendkosten aangerekend. Meer info.
Retour Niet tevreden van uw aankoop? Geen probleem. Even goede vrienden. Stuur de product(en) binnen de 14 kalenderdagen in originele staat terug en het aankoopbedrag wordt onmiddellijk teruggestort. Meer info.
Gift Wrapping Service
gift wrapping service

Luxury For Men zorgt ervoor dat jij hét cadeau van de avond schenkt en daarbij hoort een mooie verpakking. Daarom leveren wij je aankoop altijd in een mooie Luxury For Men geschenktas. Ook als het gewoon een cadeau voor jezelf is. At your service!