Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Iordanov Vodka - Skull Edition

€ 42,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Iordanov vodka is een exclusieve Duitse premium vodka van bijzonder hoge kwaliteit. Iordanov vodka wordt gebotteld in extravagante flessen die handmatig zijn bezet met kristallen die verwijzen naar de zuiverheid van deze prestigieuze vodka.

Iordanov is een 100% graanvodka die 5 maal gedestilleerd is. Door het gebruik van het fijnste tarwe met water uit de Vogelsberg Highlands krijgt hij een heel zachte en aromatische smaak. De productie gebeurt in Koblenz in één van de oudste distilleerderijen van Duitsland.

Iordanov ging een exclusief partnership met Luxury For Men aan waardoor wij rechtstreekse toegang hebben tot de nieuwste flessen en special editions. De kristallen doodskoppen bestaan in verschillen kleuren en bij aankoop van deze skull edition bepaalt het lot welke kleur je toegestuurd krijgt. Stuur gerust een mail als je echt op zoek bent naar een welbepaald design.
Merk Iordanov
Volume 0,70L
Alcohol % 40%
Extra Info Check our complete Iordanov range here.
Levertermijn 1-2 werkdagen
Verzendingskosten Verzending is gratis voor bestellingen boven 75 Euro. Voor aankopen onder dit bedrag worden minimale verzendkosten aangerekend. Meer info.
Retour Niet tevreden van uw aankoop? Geen probleem. Even goede vrienden. Stuur de product(en) binnen de 14 kalenderdagen in originele staat terug en het aankoopbedrag wordt onmiddellijk teruggestort. Meer info.
Gift Wrapping Service
gift wrapping service

Luxury For Men zorgt ervoor dat jij hét cadeau van de avond schenkt en daarbij hoort een mooie verpakking. Daarom leveren wij je aankoop altijd in een mooie Luxury For Men geschenktas. Ook als het gewoon een cadeau voor jezelf is. At your service!

Anderen bekeken ook