Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Luxury For Men is a concept store with an exclusive selection of lifestyle products and gifts for men. In other words 'Exlusives that Excite'. All our products are top-quality items that give your life that tiny bit extra. For everbody who is ready for something different, something better. For demanding epicureans, urban adventurers and stylish cosmopolitans. For gentlemen who appreciate beauty and smart luxury. For women and men looking for the perfect gift.

Luxury For Men is run by an Antwerp-based team with two things in common: passion for beautiful stuff and passion for eCommerce. Because of our fast growth we are urgently looking for a: (job descriptions in Dutch)

 

 

Chief Operations (m/v)

Als Chief Operations maak je deel uit van ons ‘core team’ en draag je de eindverantwoordelijkheid voor onze operationele processen. Je bent een ambitieus, pragmatisch persoon die de inkoop, voorraadbeheer, customer service & fulfilment van Luxury For Men op zich neemt. Je staat mee in voor de groei en professionalisering van onze startup en staat dus mee aan de basis van ons bedrijf.

Lees de vacature

 

 

Content Creator (m/v)

Als Content Creator maak je deel uit van ons Content Team en sta je in voor de creatie van vernieuwende content via copywriting en blogartikels. Daarnaast ga je actief op zoek naar boeiende nieuwe merken en producten om ons gamma te versterken. Van selectie tot onsite publicatie – je staat mee in voor de groei van ons assortiment en staat dus mee aan de basis van ons bedrijf.

Lees de vacature

 

 

Online Marketing Executive (m/v)

Als online marketing executive werk je in de ‘core business’ van ons eCommerce bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor onze belangrijkste klant-acquisitie en communicatiekanalen zoals SEO, SEA, social media en email. Je combineert commerciële, creatieve en analytische skills.

Lees de vacature

 

 

Graphic designer (m/v)

Jij bent onze huis-ontwerper. Je verzorgt de grafische ondersteuning van onze shop en blog. Van nieuwe verpakkingen, merchandising, onsite banners ...

Lees de vacature

 

 

Logistiek Medewerker (m/v)

Je bent gebeten door logistiek en steekt graag de handen uit de mouwen. Je bent een belangrijke schakel in de verzorging van een optimale klantbeleving door elk pakje met de nodige zorg voor te bereiden op verzending. Tel daar nog een goed magazijn- en voorraadbeheer en een degelijke klantenservice bij en je weet dat je goud waard bent binnen ons team!

Lees de vacature

 

 

Publisher (m/v)

Als administratieve duizendpoot met veel oog voor detail sta jij mee in voor het visitekaartje van Luxury For Men: onze shop. Via tekst en beeld zorg jij ervoor dat elk product er met de nodige zorg wordt voorgesteld. Samen met de rest van het team zorg je voor die ‘aha-erlebnis’ bij onze klant! Je bent verantwoordelijk voor de on-site publicatie van onze nieuwe producten en andere content zoals blogartikels ...

Lees de vacature

 

 

Content Creator met Logistieke Skills (m/v)

Jij bent ons multi-talent en houdt van de afwisseling van hoofd- en handenarbeid. Enerzijds maak je deel uit van ons Content Team en sta je in voor de creatie van vernieuwende content via copywriting en blogartikels. Daarnaast steek je de handen uit de mouwen en zorg je voor een optimale klantbeleving door elk pakje met zorg voor te bereiden voor verzending. Een unieke kans om ons bedrijf op verschillende manieren te leren kennen.

Lees de vacature

 

 

Publisher met Logistieke Skills (m/v)

Je bent ons multi-talent en houdt van de afwisseling tussen hoofd- en handenarbeid. Je steekt graag je handen uit de mouwen en zorgt mee voor een optimale klantbeleving door elk pakje met de nodige zorg voor te bereiden voor verzending. Daarnaast sta je mee in voor de onsite publicatie van onze nieuwe producten en andere content. Gaandeweg groei je door naar de functie die het best bij jouw voorkeur en talenten past. De ideale manier om ons bedrijf op verschillende manieren te leren kennen!

Lees de vacature

 

 

Online Marketing Executive (m/v)

Als online marketing executive werk je in de ‘core business’ van ons eCommerce bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor onze belangrijkste klant-acquisitie en communicatiekanalen zoals SEO, SEA, social media en email. Je combineert commerciële, creatieve en analytische skills.

Lees de vacature

 

 

Logistiek Medewerker – Jobstudent / Flexibele Medewerker (m/v)

Je bent gebeten door logistiek en steekt graag de handen uit de mouwen. Je bent een belangrijke schakel in de verzorging van een optimale klantbeleving door elk pakje met de nodige zorg voor te bereiden op verzending. Jij ondersteunt ons team op de drukste momenten en bent daardoor goud waard.

Lees de vacature