Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Jura Ena Micro 1 volautomatische espressomachine

€ 699,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Klein, zwart en sterk... Eigenlijk zoals een espresso ook hoort te zijn. Dat is de Jura Ena Micro 1. Met zijn stijlvol en compact design haal je meer in huis dan alleen een goede koffie.

Met de Jura Ena Micro 1 kan u heerlijke koffiespecialiteiten bereiden met één druk op de knop. Met het touchscreen bedieningspaneel kan u kiezen uit drie programmeerbare kopgrootten en twee aromaniveaus. Dankzij het intelligente voorverwarmingssysteem stroomt de met een zachte crèmelaag bekroonde koffie altijd heet in het kopje.

De Jura Ena Micro 1 beschikt over een krachtige Aroma+-molen die de duur van het maalproces en de geluidsbelasting met tot wel 50 % reduceert. Hij is uitermate geschikt om koffie te bereiden, maar kan geen melkspecialiteiten of heet water zetten.

Merk Jura
Afmeting 23 x 32,3 x 44,5 cm
Materiaal Kunststof
Volume 1,1 L
Samenstelling 2 reinigingstabletten
CLARIS waterfilter
Details   Vermogen: 1.450 watt
Pompdruk: 15 bar
Geïntegreerde koffiemolen, automatisch reinigingsprogramma
Levertermijn 1-2 werkdagen
Verzendingskosten Verzending is gratis voor bestellingen boven 75 Euro. Voor aankopen onder dit bedrag worden minimale verzendkosten aangerekend. Meer info.
Retour Niet tevreden van uw aankoop? Geen probleem. Even goede vrienden. Stuur de product(en) binnen de 14 kalenderdagen in originele staat terug en het aankoopbedrag wordt onmiddellijk teruggestort. Meer info.
Gift Wrapping Service
gift wrapping service

Luxury For Men zorgt ervoor dat jij hét cadeau van de avond schenkt en daarbij hoort een mooie verpakking. Daarom leveren wij je aankoop altijd in een mooie Luxury For Men geschenktas. Ook als het gewoon een cadeau voor jezelf is. At your service!

Anderen bekeken ook