Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Jura Ena Micro 9 fully automatic espresso machine

Normale prijs: € 960,00

Speciale prijs: € 899,00

Beschikbaarheid: In voorraad

De Jura Ena Micro 9 is de kleinste One Touch cappuccino-volautomaat ter wereld. De gereduceerde vorm geeft deze pittige machine een bijzonder sterk karakter dat in de trendkleur Micro Silver volmaakt tot zijn recht komt.

U kan met de Ena Micro 9 met één druk op de knop heerlijke koffie- en melkspecialiteiten bereiden. Ook heet water voor bijvoorbeeld een kopje thee kan. De ENA Micro 9 is makkelijk te bedienen, omdat de symbolen voor zichzelf spreken. De machine heeft een in hoogte verstelbare combi-uitloop met gescheiden pijpjes voor koffie en melk wat hygiëne garandeert.

Merk Jura
Afmeting 23 x 32,3 x 44,5 cm
Materiaal Plastic
Volume 1,1 L
Kleur Silver
Samenstelling 2 cleaning tablets
CLARIS water filter
Opties Power: 1.450 watt
Pump pressure: 15 bar
Integrated coffee grinder
Automatic cleaning program
Automatic milk foam production
Levertermijn 1-2 werkdagen
Verzendingskosten Verzending is gratis voor bestellingen boven 75 Euro. Voor aankopen onder dit bedrag worden minimale verzendkosten aangerekend. Meer info.
Retour Niet tevreden van uw aankoop? Geen probleem. Even goede vrienden. Stuur de product(en) binnen de 14 kalenderdagen in originele staat terug en het aankoopbedrag wordt onmiddellijk teruggestort. Meer info.
Gift Wrapping Service
gift wrapping service

Luxury For Men zorgt ervoor dat jij hét cadeau van de avond schenkt en daarbij hoort een mooie verpakking. Daarom leveren wij je aankoop altijd in een mooie Luxury For Men geschenktas. Ook als het gewoon een cadeau voor jezelf is. At your service!

Anderen bekeken ook