Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Loewe 2 Go Bluetooth speaker

€ 299,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Loewe Audiodesign doet weer mee.Vroeger overdreef Loewe soms wat in de processing van het geluid en dat was niet altijd even geslaagd. Maar deze nieuwe draagbare Bluetooth speaker produceert een zuivere sound, met bassen die karakter tonen maar niet overdreven aanwezig zijn. In de hoge volumes blijft de kwaliteit behouden en kan je de 40 watt speaker niet op vervorming betrappen. Een serieuze stap voorwaarts. Ook de Bluetooth verbinding is state-of-the-art met een digitale versleuteling die de kwaliteit van de audiobestanden vrijwaart. De Loewe 2 Go is uitgerust met Near Field Communication waardoor het volstaat om met uw smartphone tegen het apparaat te tikken om verbinding te maken. Een handiger systeem bestaat niet. Ook nog even meegeven dat dit systeem geoptimaliseerd is voor spraakverbindingen. De software onderdrukt actief echo's en leent zich dus erg goed als speaker bij een groepsgesprek.


Aan de achterzijde vindt u een 3,5 mm auxiliary en een usb verbinding. Creatiever in naamgeving mogen de Duitsers nog worden. 'Loewe 2 Go' doet eerder denken aan meeneemkoffie. Hoe dan ook: dit is een zeer goed audioproduct aan een interessante prijs.

* Vereiste velden

€ 299,00
Merk Loewe
Afmeting 24 cm x 10,5 cm x 5,1 cm
Samenstelling Speaker 2 Go
Voedingskabel
Audiokabel
Draagtas
Details   Gebruiksduur accu: max. 8u
Aansluitingen: aux-ingang en USB-poort
Connectiviteit: bluetooth en NFC (Near Field Communication)
Levertermijn 1-2 werkdagen
Verzendingskosten Verzending is gratis voor bestellingen boven 75 Euro. Voor aankopen onder dit bedrag worden minimale verzendkosten aangerekend. Meer info.
Retour Niet tevreden van uw aankoop? Geen probleem. Even goede vrienden. Stuur de product(en) binnen de 14 kalenderdagen in originele staat terug en het aankoopbedrag wordt onmiddellijk teruggestort. Meer info.
Gift Wrapping Service
gift wrapping service

Luxury For Men zorgt ervoor dat jij hét cadeau van de avond schenkt en daarbij hoort een mooie verpakking. Daarom leveren wij je aankoop altijd in een mooie Luxury For Men geschenktas. Ook als het gewoon een cadeau voor jezelf is. At your service!

Anderen bekeken ook