Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Loft Bible

Normale prijs: € 119,00

Speciale prijs: € 79,00

Beschikbaarheid: Uit voorraad

Als lezer wordt u vergast op een enorme verscheidenheid aan lofts, in vele gebouwtypes en van over de hele wereld. Alle zijn ze met veel vindingrijkheid en verbeelding verbouwd door een nieuwe generatie stadsbewoners die de idyllische droom van het leven in een loft hebben waargemaakt.

Enthousiast eclectisch, ideeën uit reizen of lectuur inwerkend en gebruik makend van meubilair uit zowel design- als rommelwinkels hebben deze loftbewoners het essentiële karakter en de textuur van hun gebouwen intact gehouden en alleen heel subtiel lagen in de ruimte aangebracht zodat de grootsheid en grandeur niet verloren gaan. Deze rondleiding gunt de lezer een vluchtige blik in de inventiviteit, kracht en trots die schuilgaat achter deze spectaculaire woningen, gecreëerd uit amorfe ruimtes.
Merk Luxury For Men
Extra Info Taal: Engelstalig
Formaat: 390 x 320mm
Cover: glanzend, geplastificeerde omslag (3D full colour)
Levertermijn 1-2 werkdagen
Verzendingskosten Verzendkosten zijn gratis voor bestellingen boven 149 Euro naar de meeste Europese landen. Voor aankopen onder dit bedrag worden minimale verzendkosten aangerekend. Meer info.
Retour Niet tevreden van uw aankoop? Geen probleem. Even goede vrienden. Stuur uw product(en) binnen de 14 kalenderdagen in originele staat terug en het aankoopbedrag wordt onmiddellijk teruggestort. Meer info.
Gift Wrapping Service
gift wrapping service

Luxury For Men zorgt ervoor dat jij hét cadeau van de avond schenkt en daarbij hoort een mooie verpakking. Daarom leveren wij je aankoop altijd in een mooie Luxury For Men geschenktas. Ook als het gewoon een cadeau voor jezelf is. At your service!