Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Moët & Chandon Brut Champagne - 6L

€ 625,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Een monument in uw glas.

Een naam als een klok: Moët & Chandon Brut Impérial. Het in 1746 opgerichte huis staat bekend om zijn constant excellente kwaliteit.

De Brut Impérial is gecomponeerd uit zo’n 150 verschillende wijnen: Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier, afkomstig uit alle delen van Champagne. Het is een champagne zonder oogstjaar. Elke fles Moët & Chandon bevat een belangrijk deel vins de réserve - mooi gerijpte wijnen uit oudere jaren.

Brut Impérial refereert aan de prettig droge smaak - Brut - en aan de langdurige voorkeur van keizer Napoléon voor de champagne van Moët & Chandon. Impérial is ook de fles: Luxury for Men biedt de Magnum, Jeroboam, Methusalem en Nebuchadnezzar (15 liter) versies aan.

Smakelijk.

Merk Moët & Chandon
Volume 6,00 L
Alcohol % 12%
Levertermijn Op bestelling: 2 tot 7 werkdagen
Verzendingskosten Verzending is gratis voor bestellingen boven 75 Euro. Voor aankopen onder dit bedrag worden minimale verzendkosten aangerekend. Meer info.
Retour Niet tevreden van uw aankoop? Geen probleem. Even goede vrienden. Stuur de product(en) binnen de 14 kalenderdagen in originele staat terug en het aankoopbedrag wordt onmiddellijk teruggestort. Meer info.
Gift Wrapping Service
gift wrapping service

Luxury For Men zorgt ervoor dat jij hét cadeau van de avond schenkt en daarbij hoort een mooie verpakking. Daarom leveren wij je aankoop altijd in een mooie Luxury For Men geschenktas. Ook als het gewoon een cadeau voor jezelf is. At your service!