Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Muuto Around koffietafel - small

€ 319,00

Beschikbaarheid: In voorraad

De Around Coffee Table van Thomas Bentzen voor Muuto is een prettige tafel voor iedereen, ook als u van thee houdt… Ze heeft een moderne en unieke identiteit en de materialen en het vakmanschap zijn een uiting van trouw aan de Scandinavische designwaarden. Ze is functioneel en elegant en tegelijkertijd heeft ze een warme en gastvrije uitstraling. Ze is gemaakt van gelamineerd en massief essenhout en de opstaande rand vormt een niet gesloten cirkel, zodat je de kruimels van de taart makkelijk van tafel veegt!


Zowel alleen als in combinatie met andere stralen ze klasse uit.

* Vereiste velden

€ 319,00
Merk Muuto
Levertermijn 1-2 werkdagen
Verzendingskosten Verzending is gratis voor bestellingen boven 75 Euro. Voor aankopen onder dit bedrag worden minimale verzendkosten aangerekend. Meer info.
Retour Niet tevreden van uw aankoop? Geen probleem. Even goede vrienden. Stuur de product(en) binnen de 14 kalenderdagen in originele staat terug en het aankoopbedrag wordt onmiddellijk teruggestort. Meer info.
Gift Wrapping Service
gift wrapping service

Luxury For Men zorgt ervoor dat jij hét cadeau van de avond schenkt en daarbij hoort een mooie verpakking. Daarom leveren wij je aankoop altijd in een mooie Luxury For Men geschenktas. Ook als het gewoon een cadeau voor jezelf is. At your service!