Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Muuto Nerd stoel

€ 349,00

Beschikbaarheid: In voorraad

“Iemand speciaal” wordt nerd genoemd, en dat is meteen de verklaring voor de naam van deze prachtige Nerd Stoel van David Geckeler.  De ontwerper staat bekend voor zijn frisse, minimalistische en vernieuwende blik. Hij werd dan ook geëerd met de Beckers International Design Award 2011 en de Muuto Talent Award 2012. 


De Nerd stoel is vooral opvallend door zijn uitzonderlijke overgang van zitting tot rugleuning. Dit kleine, maar overweldigend kenmerk geeft de stoel een sterke persoonlijkheid en een iconische karakter.

* Vereiste velden

€ 349,00
Merk Muuto
Levertermijn 1-2 werkdagen
Verzendingskosten Verzending is gratis voor bestellingen boven 75 Euro. Voor aankopen onder dit bedrag worden minimale verzendkosten aangerekend. Meer info.
Retour Niet tevreden van uw aankoop? Geen probleem. Even goede vrienden. Stuur de product(en) binnen de 14 kalenderdagen in originele staat terug en het aankoopbedrag wordt onmiddellijk teruggestort. Meer info.
Gift Wrapping Service
gift wrapping service

Luxury For Men zorgt ervoor dat jij hét cadeau van de avond schenkt en daarbij hoort een mooie verpakking. Daarom leveren wij je aankoop altijd in een mooie Luxury For Men geschenktas. Ook als het gewoon een cadeau voor jezelf is. At your service!

Anderen bekeken ook