Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Redbreast 12 years Whisky

Normale prijs: € 69,00

Speciale prijs: € 59,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Goud gesmeed in koper.

De Redbreast 12 years Whisky is een single pot still whisky. Hij is gestookt in één enkele koperen stookketel.

Het resultaat is een schitterend gebalanceerde Irish whisky, met een warme royale textuur, rijk, zoete smaken en een kruidige hint. Hij heeft een neus van noten en zachte specerijen. In de smaak blijven de noten aanwezig, aangevuld met een vleug citrus.

In de ogen van heel wat kenners is dit de beste whisky op de markt. Hij won de hoofdprijs in zijn categorie bij de World Whisky Awards 2010, en werd de Irish whisky van het jaar volgens Jim Murray in de Whisky Bible 2011 met een score van 96 punten.
Merk Redbreast
Volume 0,70 L
Alcohol % 40%
Levertermijn 1-2 werkdagen
Verzendingskosten Verzending is gratis voor bestellingen boven 75 Euro. Voor aankopen onder dit bedrag worden minimale verzendkosten aangerekend. Meer info.
Retour Niet tevreden van uw aankoop? Geen probleem. Even goede vrienden. Stuur de product(en) binnen de 14 kalenderdagen in originele staat terug en het aankoopbedrag wordt onmiddellijk teruggestort. Meer info.
Gift Wrapping Service
gift wrapping service

Luxury For Men zorgt ervoor dat jij hét cadeau van de avond schenkt en daarbij hoort een mooie verpakking. Daarom leveren wij je aankoop altijd in een mooie Luxury For Men geschenktas. Ook als het gewoon een cadeau voor jezelf is. At your service!