Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

SHAVE-LAB Seis scheermes & mesjes

€ 49,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Delicaat afgerond: Seis is de charmante interpretatie van atletisch genot.


De verfijnde toepassing van hoogwaardige materialen vloeit over in ranke verticaal inlegwerk in de gebogen vorm – een genot voor alle zintuigen. Met extra brede scheerkop voor een gerichte geleiding van het scheermes tegen de haargroei in.


De vier meegeleverde scheermesjes P6+1 garanderen de meest comfortable scheerbeurt. De zes diamantgeslepen mesjes verzekeren een zachte scheerervaring. De glijstrip met natuurlijke oliën en essences uit lavendel en aloë vera zorgen voor de perfecte ‘glide’ en met de precisie trimmer bereikt u ook de moeilijk te scheren plaatsen. De P6+1 is aan onklopbare prijs na te bestellen in cartridges van 4 mesjes.

Merk SHAVE-LAB
Samenstelling 1 Shave-Lab premium razor
4 Shave-Lab P6+1 blades
Levertermijn 1-2 werkdagen
Verzendingskosten Verzendkosten zijn gratis voor bestellingen boven 149 Euro naar de meeste Europese landen. Voor aankopen onder dit bedrag worden minimale verzendkosten aangerekend. Meer info.
Retour Niet tevreden van uw aankoop? Geen probleem. Even goede vrienden. Stuur uw product(en) binnen de 14 kalenderdagen in originele staat terug en het aankoopbedrag wordt onmiddellijk teruggestort. Meer info.
Gift Wrapping Service
gift wrapping service

Luxury For Men zorgt ervoor dat jij hét cadeau van de avond schenkt en daarbij hoort een mooie verpakking. Daarom leveren wij je aankoop altijd in een mooie Luxury For Men geschenktas. Ook als het gewoon een cadeau voor jezelf is. At your service!