Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Swedese Breeze koffietafel - large

€ 899,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Elegant, praktisch, tijdloos en innovatief, deze koffie- of salontafel van Monica Förster. Zij creëert voor Swedese prachtige en originele meubels die de hele wereld verleiden.


De idealen van Swedese zijn vandaag de dag nog steeds dezelfde als bij de oprichting van het bedrijf in 1945: mooie meubels maken, ontworpen door toekomstgerichte designers die voortbouwen op de fundamenten van de moderne Scandinavische tradities. Deze koffietafel is daarvan het bewijs.

* Vereiste velden

€ 899,00
Merk Swedese
Levertermijn 1-2 werkdagen
Verzendingskosten Verzending is gratis voor bestellingen boven 75 Euro. Voor aankopen onder dit bedrag worden minimale verzendkosten aangerekend. Meer info.
Retour Niet tevreden van uw aankoop? Geen probleem. Even goede vrienden. Stuur de product(en) binnen de 14 kalenderdagen in originele staat terug en het aankoopbedrag wordt onmiddellijk teruggestort. Meer info.
Gift Wrapping Service
gift wrapping service

Luxury For Men zorgt ervoor dat jij hét cadeau van de avond schenkt en daarbij hoort een mooie verpakking. Daarom leveren wij je aankoop altijd in een mooie Luxury For Men geschenktas. Ook als het gewoon een cadeau voor jezelf is. At your service!