Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Thomas Henry Tonic - 0,2L

€ 1,19

Beschikbaarheid: In voorraad

Topkwaliteit mixer. Thomas Henry pedigree.

Thomas Henry was een groot apotheker uit de 18de Eeuw in Manchester. Hij stond mee aan de basis van het eerste koolzuurhoudende frisdrankje: de tonic. Vijftig jaar voor Jacob Schweppe nota bene.

De gelijknamige Duitse drankenproducent is specialist in het vinden van ideale mixers voor verschillende populaire cocktails. Vele barmannen zweren trouw bij dit merk en Thomas Henry wordt aanzien als één van de topmerken in de non-alcoholische drankenwereld.

Deze tonic heeft een zacht karakter en zal enkel de gin versterken. Hij vindt een uitstekende balans tussen citrus en bitterheid en is bovendien behoorlijk sprankelend.
Thomas Henry Tonic is neutraal aanwezig zonder de intense aroma’s en smaken van de gin te verdringen. De ideale mixer dus. Naast gin leent deze tonic zich ook uitstekend bij vodka.
Merk Thomas Henry
Volume 0,20 L
Levertermijn 1-2 werkdagen
Verzendingskosten Verzending is gratis voor bestellingen boven 75 Euro. Voor aankopen onder dit bedrag worden minimale verzendkosten aangerekend. Meer info.
Retour Niet tevreden van uw aankoop? Geen probleem. Even goede vrienden. Stuur de product(en) binnen de 14 kalenderdagen in originele staat terug en het aankoopbedrag wordt onmiddellijk teruggestort. Meer info.
Gift Wrapping Service
gift wrapping service

Luxury For Men zorgt ervoor dat jij hét cadeau van de avond schenkt en daarbij hoort een mooie verpakking. Daarom leveren wij je aankoop altijd in een mooie Luxury For Men geschenktas. Ook als het gewoon een cadeau voor jezelf is. At your service!