Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Tresanti zijden pochet

€ 19,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Luxury is in the details - dat bewijst deze pochet van Tresanti!

Mooie geweven pochet van hoogwaardig zijde die op meerdere manieren gevouwen kan worden. Door zijn veelzijdigheid kan deze pochet zowel uw formele als meer casual outfit de juiste finishing touch geven.

De speciaal voor Tresanti geselecteerde zijde is licht, zacht en bovendien een zeer sterk materiaal. Zijde heeft een natuurlijke lichte glans over zich en is één van de aangenaamste stoffen ter wereld.

Tresanti is van mening dat elke man op zijn eigen manier een zondaar is, en dat daar helemaal niets mis mee is. Sterker nog, het is juist datgene wat hem interessant maakt. Dat is waarom er een stukje ‘zonde’ in elk kledingstuk zit. Voor de echte man die zijn kleine ondeugden omarmt, omdat hij weet dat deze hem onderscheiden van de rest. De man die niet altijd voor de veiligste keuze gaat:

Never play it safe
Merk Tresanti
Afmeting 25 x 25 cm
Materiaal Zijde
Kleur Zwart
Extra Info Check the complete Tresanti collection here
Levertermijn 1-2 werkdagen
Verzendingskosten Verzending is gratis voor bestellingen boven 75 Euro. Voor aankopen onder dit bedrag worden minimale verzendkosten aangerekend. Meer info.
Retour Niet tevreden van uw aankoop? Geen probleem. Even goede vrienden. Stuur de product(en) binnen de 14 kalenderdagen in originele staat terug en het aankoopbedrag wordt onmiddellijk teruggestort. Meer info.
Gift Wrapping Service
gift wrapping service

Luxury For Men zorgt ervoor dat jij hét cadeau van de avond schenkt en daarbij hoort een mooie verpakking. Daarom leveren wij je aankoop altijd in een mooie Luxury For Men geschenktas. Ook als het gewoon een cadeau voor jezelf is. At your service!