Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Unlimited opbergrek

€ 950,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Unlimited, een ontwerp van Atelier Belge, schreeuwt om uw inbreng.


Het wandrek weerspiegelt uw persoonlijkheid. Het systeem geeft u de vrijheid om uw meest kostbare spullen en favoriete boeken tentoon te stellen hoe u het wil. De inkepingen in de verschillende onderdelen van het wandrek zorgen voor een onbeperkte flexibiliteit bij het plaatsen en mee-ontwerpen van uw persoonlijke wandrek.


Een volledige module wordt uit één aluminium plaat gesneden, om een absoluut minimumverlies van materialen te garanderen. Stijl én efficiëntie!

Merk Atelier Belge
Afmeting B 280 x H 160 x D 21,5 cm
Materiaal Aluminium
Samenstelling 8 legplanken
12 verticale posten
16 schroeven
Levertermijn 1-2 werkdagen
Verzendingskosten Verzending is gratis voor bestellingen boven 75 Euro. Voor aankopen onder dit bedrag worden minimale verzendkosten aangerekend. Meer info.
Retour Niet tevreden van uw aankoop? Geen probleem. Even goede vrienden. Stuur de product(en) binnen de 14 kalenderdagen in originele staat terug en het aankoopbedrag wordt onmiddellijk teruggestort. Meer info.
Gift Wrapping Service
gift wrapping service

Luxury For Men zorgt ervoor dat jij hét cadeau van de avond schenkt en daarbij hoort een mooie verpakking. Daarom leveren wij je aankoop altijd in een mooie Luxury For Men geschenktas. Ook als het gewoon een cadeau voor jezelf is. At your service!

Anderen bekeken ook