Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Verdad Amphitrite snowboard

Normale prijs: € 799,00

Speciale prijs: € 479,00

Beschikbaarheid: Uit voorraad

Handgemaakte freestyle godin.


Verdad is een nieuw Belgisch premium snowboardmerk.


Amphitrite is de vrouw van Poseidon, de koningin van de zee, maar op de sneeuw presteert ze ook behoorlijk. Meer dan behoorlijk. Net als haar tweelingzus Themis is Amphitrite een prachtig handgemaakt freestyle board.De ideale partner voor perfecte snowpark rieden.


Amphritite is een full woodcore massive sandwich board. Het behoudt zijn lenigheid en camber waardoor je er lang plezier van zal hebben. En als er iets aan is, is een sandwich board makkelijker te repareren dan capped boards.

Merk Verdad
Levertermijn 1-2 werkdagen
Verzendingskosten Verzending is gratis voor bestellingen boven 75 Euro. Voor aankopen onder dit bedrag worden minimale verzendkosten aangerekend. Meer info.
Retour Niet tevreden van uw aankoop? Geen probleem. Even goede vrienden. Stuur de product(en) binnen de 14 kalenderdagen in originele staat terug en het aankoopbedrag wordt onmiddellijk teruggestort. Meer info.
Gift Wrapping Service
gift wrapping service

Luxury For Men zorgt ervoor dat jij hét cadeau van de avond schenkt en daarbij hoort een mooie verpakking. Daarom leveren wij je aankoop altijd in een mooie Luxury For Men geschenktas. Ook als het gewoon een cadeau voor jezelf is. At your service!

Anderen bekeken ook