Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Verdad V2 snowboard

Normale prijs: € 400,00

Special Price € 279,00

Beschikbaarheid: Uit voorraad

Freeride snelheidskoning.


Verdad is een nieuw Belgisch premium snowboardmerk.


Een voorbeeld van snowboard toptechnologie. De V2 is een stijf board met een V camber en een snelle sintered base. Een snelheidsduivel dus. De V vorm en de kevlar versteviging aan neus en staart geven dit board een mooie 'pop' of inherente sprongkracht.


In zachte poeder komt de V2 het best tot zijn recht met topsnelheden van 140 tot 160 km per uur. De carbontechnologie aan de zijkanten van het board geven u ook bij dergelijkvhoge snelheden voldoende controle. De 157 wide versie geeft net iets meer draagkracht.


De onderkant is 'sintered based' en moet dus regelmatig gewaxed worden om zijn snelheid te behouden. Ondanks de stijfheid is dit een semiflex board met een flexscore van 5/10.

Merk Verdad
Levertermijn 1-2 werkdagen
Verzendingskosten Verzending is gratis voor bestellingen boven 75 Euro. Voor aankopen onder dit bedrag worden minimale verzendkosten aangerekend. Meer info.
Retour Niet tevreden van uw aankoop? Geen probleem. Even goede vrienden. Stuur de product(en) binnen de 14 kalenderdagen in originele staat terug en het aankoopbedrag wordt onmiddellijk teruggestort. Meer info.
Gift Wrapping Service
gift wrapping service

Luxury For Men zorgt ervoor dat jij hét cadeau van de avond schenkt en daarbij hoort een mooie verpakking. Daarom leveren wij je aankoop altijd in een mooie Luxury For Men geschenktas. Ook als het gewoon een cadeau voor jezelf is. At your service!

Anderen bekeken ook