Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Vinturi Wine wijnbeluchter

€ 39,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Don't forget to (let your wine) breathe! Laat uw favoriete rode wijn ademen met de Vinturi Wine beluchter!

Vinturi was de eerste manuele beluchter die gebruik maakt van gepatenteerde technologie. De luchttoevoer werd perfect ingesteld om de juiste hoeveelheid zuurstof aan uw wijn toe te voegen wanneer de wijn doorheen de beluchter wordt geschonken. Belangrijk hierbij is dat de belichtingskamer steeds voor de helft is gevuld met wijn.

Wanneer de rode wijn door de beluchter wordt geschonken verhoogt de snelheid (en de druk verlaagt), waardoor de 2 luchtinlaat kanalen de juiste hoeveelheid zuurstof aan de rode wijn toevoegen. Dit merkt u perfect door het geluid dat de Vinturi maakt wanneer zuurstof wordt aangetrokken. Oppassen dat u met uw vingers de luchtkanaaltjes niet bedekt. Hierdoor kan er geen lucht worden aangezogen en zal de wijn niet de nodige zuurstof krijgen.

Geef zuurstof aan uw wijn en verkrijg een versterkte smaak en een fijnere afdronk. Just breathe and let it go!
Merk Vinturi
Samenstelling De Vinturi ‘Classic Red’ bestaat uit een mooie geschenkdoos met 3 elementen: het voetstuk om de Vinturi stevig op tafel of in de barkast te plaatsen, de beluchter met een anti-slip bandje en een afwasbare filter om sediment en onzuiverheden uit de wijn op te vangen.
Onderhoud Na het gebruik spoelt u de Vinturi beluchter makkelijk uit door er warm water doorheen te laten lopen. De Vinturi is niet geschikt voor de vaatwasmachine.
Extra Info Check the complete Vinturi collection here
Opties Voordelen: Beter bouquet & neus
Versterkte smaak
Fijnere afdronk
Strak design & opvallend bar element
Levertermijn 1-2 werkdagen
Verzendingskosten Verzending is gratis voor bestellingen boven 75 Euro. Voor aankopen onder dit bedrag worden minimale verzendkosten aangerekend. Meer info.
Retour Niet tevreden van uw aankoop? Geen probleem. Even goede vrienden. Stuur de product(en) binnen de 14 kalenderdagen in originele staat terug en het aankoopbedrag wordt onmiddellijk teruggestort. Meer info.
Gift Wrapping Service
gift wrapping service

Luxury For Men zorgt ervoor dat jij hét cadeau van de avond schenkt en daarbij hoort een mooie verpakking. Daarom leveren wij je aankoop altijd in een mooie Luxury For Men geschenktas. Ook als het gewoon een cadeau voor jezelf is. At your service!

Anderen bekeken ook