Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Zacapa 23 años Rum - 0,7L

€ 56,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Guatemalteekse Zonnegod.

De Zacapa 23 is een complexe, maar zachte en zoete premium rum voor een zeer goede prijs. Hij behaalde in 2011 de eerste plaats bij het prestigieuze Beverage Tasting Institute in Chicago.

Deze rum is het resulaat van het arbeidsintensieve en door de overheid streng gecontroleerde Solera-systeem: een toren van vaten rum met verschillende leeftijd, boven elkaar gestapeld wordt. De oudste onder, de jongste boven. Wanneer een klein deel van de oudste rum in het onderste vat gebotteld wordt, wordt dit vat aangevuld met rum uit een hoger vat. Wanneer het bovenste vat uiteindelijk leeg is wordt dit opnieuw gevuld met verse rum en laat men de volledige toren opnieuw rijpen. Het resultaat is één van de meest geprezen en complexe rumsoorten ter wereld.

De neus is rijk, complex met een sterke geur van vanille en eik. De smaak is die eik door de lange rijping natuurlijk ook aanwezig, aangevuld met kruiden en karamel.

Merk Zacapa
Volume 0,70 L
Alcohol % 40%
Levertermijn 1-2 werkdagen
Verzendingskosten Verzending is gratis voor bestellingen boven 75 Euro. Voor aankopen onder dit bedrag worden minimale verzendkosten aangerekend. Meer info.
Retour Niet tevreden van uw aankoop? Geen probleem. Even goede vrienden. Stuur de product(en) binnen de 14 kalenderdagen in originele staat terug en het aankoopbedrag wordt onmiddellijk teruggestort. Meer info.
Gift Wrapping Service
gift wrapping service

Luxury For Men zorgt ervoor dat jij hét cadeau van de avond schenkt en daarbij hoort een mooie verpakking. Daarom leveren wij je aankoop altijd in een mooie Luxury For Men geschenktas. Ook als het gewoon een cadeau voor jezelf is. At your service!