Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Bowers & Wilkins A7 wireless Airplay speaker

Normale prijs: € 799,00

Speciale prijs: € 749,00

Beschikbaarheid: In voorraadBowers & Wilkins' A-team.


De A5 is een high-end speaker in een compacte behuizing. Bij de A7 gingen de soundengineers voor een fantastische sound, zonder compromissen. Hiervoor voegden ze een eigen subwoofer toe die zeker in grotere ruimtes tot zijn recht komt. De A7 staat voor het beste, meest heldere geluid uit de Bowers & Wilkins stal. De Deense goeroe's van Bang & Olufsen hebben er een serieuze concurrent bij.

De technologie bij de A7 is gelijkaardig aan de A5: nieuwe M-1-speakerdrivers en een anti-resonantieplug toveren een hoogwaardige sound uit de kleine speakers. Op processorniveau zorgen de nieuwste DAC's dan weer voor een opnamegetrouw geluid. Geen docking stations meer. Voortaan worden er nog enkel draadloze Airplaytoestellen gemaakt. En terecht, waarom nog docken als u zonder kwaliteitsverlies rechtstreeks kunt streamen vanuit de broekzak. Ook daar staat de ontwikkeling niet stil: naast iTunes zijn nu ook uw favoriete muziekapps als Mixcloud, Last.fm en Spotify compatibel met deze Wireless speaker. De basics blijven wel overeind: de A7 heeft een usb- en auxiliary aansluiting.


Merk Bowers & Wilkins
Levertermijn 1-2 werkdagen
Verzendingskosten Verzending is gratis voor bestellingen boven 75 Euro. Voor aankopen onder dit bedrag worden minimale verzendkosten aangerekend. Meer info.
Retour Niet tevreden van uw aankoop? Geen probleem. Even goede vrienden. Stuur de product(en) binnen de 14 kalenderdagen in originele staat terug en het aankoopbedrag wordt onmiddellijk teruggestort. Meer info.
Gift Wrapping Service
gift wrapping service

Luxury For Men zorgt ervoor dat jij hét cadeau van de avond schenkt en daarbij hoort een mooie verpakking. Daarom leveren wij je aankoop altijd in een mooie Luxury For Men geschenktas. Ook als het gewoon een cadeau voor jezelf is. At your service!

Anderen bekeken ook