Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Bowers & Wilkins C5 in-ear hoofdtelefoon

€ 179,00

Beschikbaarheid: In voorraadP5 kwaliteit op microschaal.

Toen Bowers & Wilkins met de P5 hoofdtelefoon op de proppen kwam, verrasten ze vriend en vijand met de uitmuntende kwaliteit. Dat recente succes smaakt duidelijk naar meer, want met de C5 introduceert B&W een compacte in-ear hoofdtelefoon. Helemaal correct is die typering niet echt: de oordopjes van de C5 worden minder diep in de oorgang geduwd dan bij normale in-ears. B&W’s ‘Secure Loop Design’, een systeem waarbij de kabel een dubbelrol vervult, houdt ze proper op hun plaats. Resultaat: een groter draagcomfort en een betere geluidservaring.

In de kabel van de C5 is een remote met microfoon verwerkt. Zoals wel vaker is die uitsluitend bestemd voor iOS systemen.


Merk Bowers & Wilkins
Kleur Zilver
Details   Draagwijze: oorhaak
Klankkast: semi-open
Kabellengte: 1,2 m
Aansluiting: 3,5 mm jack
Microfoon
Afstandsbediening
Drivers: 0 mm
Frequentie: 10- 20.000 Hz
Gevoeligheid: 118 dB
Impedantie: 32 ohm
Levertermijn 1-2 werkdagen
Verzendingskosten Verzending is gratis voor bestellingen boven 75 Euro. Voor aankopen onder dit bedrag worden minimale verzendkosten aangerekend. Meer info.
Retour Niet tevreden van uw aankoop? Geen probleem. Even goede vrienden. Stuur de product(en) binnen de 14 kalenderdagen in originele staat terug en het aankoopbedrag wordt onmiddellijk teruggestort. Meer info.
Gift Wrapping Service
gift wrapping service

Luxury For Men zorgt ervoor dat jij hét cadeau van de avond schenkt en daarbij hoort een mooie verpakking. Daarom leveren wij je aankoop altijd in een mooie Luxury For Men geschenktas. Ook als het gewoon een cadeau voor jezelf is. At your service!

Anderen bekeken ook