Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Gin & Tonic meesterlijk pakket

Normale prijs: € 90,22

Speciale prijs: € 84,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Niet voor niets klassiekers. Dit pakket bestaat uit een selectie kruidige gins en meesterlijke tonics die hun kwaliteit ruimschoots bewezen hebben. Tijdelijk aangeboden aan een wel erg smakelijke prijs.

De in apotheekflessen gebottelde Hendrick's gin is immens populair, en terecht. Ondanks het feit dat hij beschikt over klassieke ingrediënten waaronder jeneverbessen, engelwortel, koriander en sinaasappelschillen kan hij niet als een doorsnee gin beschouwd worden. Een unieke en rijke smaak is het resultaat.

Monkey 47 leent zich als basis voor zowel klassieke als meer excentrieke cocktails. Hij bevat 47% alcohol en maar liefst 47 met de hand geplukte ingrediënten. Hij heeft een sterk doordringende smaak van jeneverbessen en subtiele tinten van citrus. Het aroma is eerder floraal, afgewisseld met de subtiele geur van veenbessen en zwarte peper.

Als tonic selecteerden we voor dit pakket Fever Tree en Schweppes Premium. Twee grote concurrenten met twee fantastische tonics.
Merk Luxury For Men
Samenstelling Monkey Dry Gin - 0,5L
Hendrick's Gin - 0,7L
4x Fever-Tree tonic
4x Schweppes Premium tonic - 0,2L
Levertermijn 1-2 werkdagen
Verzendingskosten Verzending is gratis voor bestellingen boven 75 Euro. Voor aankopen onder dit bedrag worden minimale verzendkosten aangerekend. Meer info.
Retour Niet tevreden van uw aankoop? Geen probleem. Even goede vrienden. Stuur de product(en) binnen de 14 kalenderdagen in originele staat terug en het aankoopbedrag wordt onmiddellijk teruggestort. Meer info.
Gift Wrapping Service
gift wrapping service

Luxury For Men zorgt ervoor dat jij hét cadeau van de avond schenkt en daarbij hoort een mooie verpakking. Daarom leveren wij je aankoop altijd in een mooie Luxury For Men geschenktas. Ook als het gewoon een cadeau voor jezelf is. At your service!