Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

John Jameson Irish Whisky - 4,5L

€ 172,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Fighting Irish. Wereldvermaarde kwaliteit.

De Jameson distilleerderij is opgericht in 1780 in de Ierse stad Dublin, door John Jameson. Net als William Lawson een Schot van origine. Zijn whisky en zijn persoonlijkheid maakte hem in Ierland zo geliefd dat men hem zijn afkomst vergaf en hem adopteerde als "een Ier die Ierser was dan de Ieren zelf". Al snel kreeg Jameson de reputatie de beste Ierse whiskey ter wereld te zijn.

In tegenstelling tot de meeste Schotse varianten wordt Jameson niet 2 keer, maar 3 keer gedistilleerd. Hierdoor krijgt deze whisky een uitzonderlijk mild en zacht karakter, met& nuances van hout, noten en sherrytonen.

Luxury For Men biedt de speciale 4,5 liter versie aan.

Merk Jameson
Volume 4,50 L
Alcohol % 40%
Levertermijn Op bestelling: 2 tot 7 werkdagen
Verzendingskosten Verzending is gratis voor bestellingen boven 75 Euro. Voor aankopen onder dit bedrag worden minimale verzendkosten aangerekend. Meer info.
Retour Niet tevreden van uw aankoop? Geen probleem. Even goede vrienden. Stuur de product(en) binnen de 14 kalenderdagen in originele staat terug en het aankoopbedrag wordt onmiddellijk teruggestort. Meer info.
Gift Wrapping Service
gift wrapping service

Luxury For Men zorgt ervoor dat jij hét cadeau van de avond schenkt en daarbij hoort een mooie verpakking. Daarom leveren wij je aankoop altijd in een mooie Luxury For Men geschenktas. Ook als het gewoon een cadeau voor jezelf is. At your service!

Anderen bekeken ook