Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Jura Impressa J9 volautomatische espressomachine

€ 1.949,00

Beschikbaarheid: In voorraad

De perfectie bereikt een nieuwe hoogte met het top apparaat van de IMPRESSA J-serie.

Met de functie One Touch Cappuccino slaagt u erin om met één druk op de knop het volledige spectrum koffiespecialiteiten te bereiden, van latte macchiato tot ristretto. En dankzij de vrij selecteerbare poederhoeveelheid (5––16 g) zijn de melkspecialiteiten verrukkelijk door de kenmerkende, krachtige espressosmaak. Voor unieke melkschuim met fijne poriën en een zachte consistentie zorgt een andere nieuwe innovatie van JURA: de technologie voor fijn schuim.

In het geïntegreerde accessoirevak zijn twee cappuccinatori beschikbaar. Eén voor cappuccinokopjes met een maximale hoogte van 11 cm en één voor latte macchiato-glazen met een maximale hoogte van 15 cm.

Merk Jura
Afmeting 28,5 x 34,2 x 43,3 cm
Materiaal Chroom
Volume 2,1 L
Kleur Zilver
Samenstelling 2 reinigingstabletten
CLARIS waterfilter
Opties Vermogen: 1.450 watt
Pompdruk: 15 bar
Geïntegreerde koffiemolen
Automatisch reinigingsprogramma
Levertermijn 1-2 werkdagen
Verzendingskosten Verzending is gratis voor bestellingen boven 75 Euro. Voor aankopen onder dit bedrag worden minimale verzendkosten aangerekend. Meer info.
Retour Niet tevreden van uw aankoop? Geen probleem. Even goede vrienden. Stuur de product(en) binnen de 14 kalenderdagen in originele staat terug en het aankoopbedrag wordt onmiddellijk teruggestort. Meer info.
Gift Wrapping Service
gift wrapping service

Luxury For Men zorgt ervoor dat jij hét cadeau van de avond schenkt en daarbij hoort een mooie verpakking. Daarom leveren wij je aankoop altijd in een mooie Luxury For Men geschenktas. Ook als het gewoon een cadeau voor jezelf is. At your service!

Anderen bekeken ook