Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Mount Gay Barbados 1703 Rum - 0,7L

€ 121,95

Beschikbaarheid: In voorraad

De rumrunners hadden gelijk.

Eeuwenoude kwaliteit. Je hebt veel drankmerken die dat beweren, maar deze rum die op Barbados wordt gestookt is uitmuntend.

De oudste producent van geraffineerde rum ter wereld presenteert met deze 1703 Old Cask Selection een meesterwerk. Het is een blend van kleinere rumvariëteiten van de Mount Gay. Elk 10 tot 30 jaar gerijpt. De Mount Gay  1703 is licht van kleur met een diep, rijk boeket: eik, karamel, leder, exotisch fruit, rijpe banaan en zachte kruiden smelten langzaam in een gladde, lange afdronk. 

Mount Gay rum is een ode aan de kunst van het ouder worden.

Merk Mount Gay
Volume 0,7 L
Alcohol % 43%
Levertermijn 1-2 werkdagen
Verzendingskosten Verzending is gratis voor bestellingen boven 75 Euro. Voor aankopen onder dit bedrag worden minimale verzendkosten aangerekend. Meer info.
Retour Niet tevreden van uw aankoop? Geen probleem. Even goede vrienden. Stuur de product(en) binnen de 14 kalenderdagen in originele staat terug en het aankoopbedrag wordt onmiddellijk teruggestort. Meer info.
Gift Wrapping Service
gift wrapping service

Luxury For Men zorgt ervoor dat jij hét cadeau van de avond schenkt en daarbij hoort een mooie verpakking. Daarom leveren wij je aankoop altijd in een mooie Luxury For Men geschenktas. Ook als het gewoon een cadeau voor jezelf is. At your service!