Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Swedese Libri boekenrek

€ 829,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Michaël Bihain heeft gescoord met zijn boekenrek Libri. Het ontwerp won een award in de categorie Best New Product Design op de Stockhom Furniture Fair. Waarom? Dit boekenrek heeft een flexibiliteit die alle andere boekenrekken missen.


Het is een opbergmeubel dat u naar believen kan verplaatsen en meenemen als u verhuist. U kan het op verschillende manieren installeren in een ruimte: gewoon leunend tegen de muur, alleen of in een serie naast elkaar, of rug aan rug leunend tegen een tweede exemplaar zodat een combinatie in laddervorm ontstaat, of een reeks combinaties naast elkaar als scheidingswand in een grote kamer of loft.


De poten zijn in de hoogte verstelbaar voor ongelijke vloeren en kunnen zelfs nog worden versteld wanneer Libri al is vastgemaakt aan de muur of aan zijn tweelingsbroer.

* Vereiste velden

€ 829,00
Merk Swedese
Afmeting H: 227 cm, B: 38 cm, D: 29,5 cm
Materiaal Gelakte es
Levertermijn 1-2 werkdagen
Verzendingskosten Verzending is gratis voor bestellingen boven 75 Euro. Voor aankopen onder dit bedrag worden minimale verzendkosten aangerekend. Meer info.
Retour Niet tevreden van uw aankoop? Geen probleem. Even goede vrienden. Stuur de product(en) binnen de 14 kalenderdagen in originele staat terug en het aankoopbedrag wordt onmiddellijk teruggestort. Meer info.
Gift Wrapping Service
gift wrapping service

Luxury For Men zorgt ervoor dat jij hét cadeau van de avond schenkt en daarbij hoort een mooie verpakking. Daarom leveren wij je aankoop altijd in een mooie Luxury For Men geschenktas. Ook als het gewoon een cadeau voor jezelf is. At your service!

Anderen bekeken ook